Usein kysytyt kysymykset

Jos tilaan tänään, milloin se saapuu? Asun Suomessa.  Tilaukset lähtee meiltä 2-3 arkipäivän kuluessa.

En ehtinyt hakea lähetystäni ja se palautui, mitä tehdään? Ota meihin yhteyttä meilillä, veloitamme uudesta lähetyksestä Suomeen 5,90€. Mikäli olemme jo ehtineet hyvittämään koko tilauksen, sun tarvii tilata se ihan kokonaan uusiks.

Hain juuri lähetykseni, tuote oli mennyt rikki. Saanko uuden tilalle? Saat. Laita meille meilillä kuva rikkoutuneesta. Ei me tarvita sitä takaisin. Mutta jos tuote oli alennettu jo niin ei korvata. 

Haluaisin tilata vain yhden ilmapallon, saanko sen kirjeenä postilaatikkoon? Uutuutena meillä on pikku posteille postiloodasta mahtuville mh:n xxs paketti! Kaikki tilaukset lähtee matkaan seurattavina lähetyksinä. 

Haluaisin tilata kaverille lahjaksi, voiko sen lähettää suoraan hänelle? Voi! Kassalla klikkailet ensin omat tietosi ja lisätietokenttään kaverin tiedot. Muista laittaa ny ainakin hänen puhelinnumero, että saapumisilmoitus tulis tekstarilla hänelle eikä sulle.

Tilasin, mutta en koskaan saanut tilausvahvistusta? Kurkkaa roskapostis, ihan vaan varmuuden vuoks. Jos ei löydy sieltä, niin lähetä meille viestiä niin tarkistetaan, et sun meiliosoite on varmasti oikein.

Yritin soittaa teille, mutta kuuluu vain vastauksena, että valitsemaani numerooni ei saa yhteyttä, miksi? Joo, se on hyvä kysymys, meillä aina silloin tällöin unohtuu laittaa luurit laturiin ja ne makaa jossain mykkänä, kyl me se jossain vaihees päivää aina huomataan.

Toimitatteko ulkomaille? ei tällähetkellä, ainoastaan Suomen rajojen sisällä. 

 

Lisätty ostoskoriin