TOIMITUSEHDOT /INFO

Verkkokaupan tuotteita myy Dragons and everything (Y-tunnus 3011773-6  ) täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomessa. Dragons and everything/ Isojoentie 582,29940 Kuvaskangas. Tuotteiden hinnat sisältävät alv:n. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin. Tilaukset lähtevät kierrätetyissä pakkauksissa 1-3 päivän sisällä, pyrimme hyödyntämään kierrätyksellä ympäristöystävällisesti  pakkausmateriaalit tilauksiin. 

TILAAMINEN   VERKKOKAUPASTA  JA  TOIMITUSTAVAT

Tilatessasi tulet uutiskirjeen lukijaksi, voit halutessasi peruuttaa uutiskirjeen vastaanottamisen laittamalla ensisijaisesti  sähköpostia meille. Tilauksessa ovat käsittely - ja pakkauskulut 2.90e. Tilaukset lähtevät MH:n pakettina, joiden kulkua voit seurata MH:n lähetystunnuksella. Kassalla ostoskorisi tuotteet määrittelee lähetyskulut painon mukaan. Alla hinnoittelua lähetyksille. Saat MH seurantakoodin heti kun tuotteesi lähtevät matkaan, paketit lähtevät matkaan n 1-3 päivän kuluessa tilauksestasi.  Mikäli et ole saanut sähköpostiisi seurantakoodia, voit tiedustella sitä sähköpostilla, pyrimme vastaamaan niin pian kuin mahdollista. Poriin ja Merikarvialle tilaukset kulkeutuvat toimituskuluitta sopimuksen mukaan. 

1. XXS luukusta jaettava kirje lähetys, seurantakoodi mukana 4,90e (3x25x40cm)

2. MH paketti S  4,90e  (10x40x55cm)

3. MH paketti M 4,90e  (20x40x55cm)

4. MH paketti L  9,90e (35x40x55cm)

5. MH paketti xl 13.90e (70x40x55cm)

6. NOUTO Valitse nouto jos asut Merikarvialla tai Porin suunnalla, toimitan tilauksesi sopimuksen mukaan 0e Kysy lisää sähköpostitse: katja@dragonsandeverything.fi tai lähetä watsapp 044-2452170

7.  Verkkokaupalla pidetään ilmaisten toimituskulujen viikkoja, sis. postin/matkahuollon maksut 0e. Näistä tiedoitamme erikseen.  

8. Tilaa suoraan kaverille, jos haluat tilauksen suoraan kaverille. Tilauksesi yhteydessä kirjoita lisätietokenttään kaverin:

-nimi / osoite / puh.nro + haluatko tilauksen lahjapakkauksena niin tilaus lähtee suoraan hänelle. 

Asiakkaalla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus.Voit lähettää palautuksen ilmaiseksi, palauttaessasi tuotetta, ilmoita asiasta sähköpostilla.

Asiakaspalautusohje: Ota yhteyttä Katja@dragonsandeverything.fi. Lähetyksen päälle: Dragons and everything/Isojoentie 582, 29940 Merikarvia.

Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia, käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. * HUOM. Palautusoikeus ei koske alennustuotteita, tai ellei tuotteissa ole jotakin vikaa! 

MAKSUTAVAT:Käytössämme on Paytrail by Nets, collector, jousto, siirto, pivo ja mobilepay. Kun maksat verkkokaupassa, jossa on käytössä Paytrail.com maksupalvelu, maksaminen pankkien verkkomaksupainikkeilla, debit- ja credit-korteilla sekä lasku- ja osamaksupalveluilla. Pankin tiliotteella ja luottokorttilaskulla maksun saajana näkyy palvelumme kautta maksettujen maksujen kohdalla Paytrail. Paytrail on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Paytrail Oyj  (y-tunnus 2552865-3) ylläpitämä. Paytrail-maksunvälityspalvelu välittää maksusi meille. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan meihin. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti. 

REKLAMAATIOT :Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi sähköpostilla meille Katja@dragonsandeverything.fi