TOIMITUSEHDOT /INFO

Verkkokaupan tuotteita myy Dragons and everything (Y-tunnus 3011773-6  ) täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomessa. Dragons and everything/ Isojoentie 582,29940 Kuvaskangas. Tuotteiden hinnat sisältävät alv:n. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

TILAAMINEN   VERKKOKAUPASTA  JA  TOIMITUSTAVAT

Tilatessasi tulet uutiskirjeen lukijaksi, voit halutessasi peruuttaa uutiskirjeen vastaanottamisen laittamalla ensisijaisesti  sähköpostia meille. Tilauksessa ovat käsittely - ja pakkauskulut 3.90e. Tilaukset lähtevät MH:n pakettina, joiden kulkua voit seurata MH:n lähetystunnuksella. Kassalla ostoskorisi tuotteet määrittelee lähetyskulut painon mukaan. Alla hinnoittelua lähetyksille. Korulähetykset ( kirje kuoressa mahtuva, kevyt) matkaavat postin plus-merkillä seurantakoodilla perille suoraan kotiisi.  Saat MH seurantakoodin heti kun tuotteesi lähtevät matkaan, paketit lähtevät matkaan n 1-3 päivän kuluessa tilauksestasi.  Mikäli et ole saanut sähköpostiisi seurantakoodia, voit tiedustella sitä sähköpostilla, pyrimme vastaamaan niin pian kuin mahdollista. Poriin ja Merikarvialle tilaukset kulkeutuvat toimituskuluitta sopimuksen mukaan 1-2 krt viikossa. 

1. KIRJE plus-merkillä (postiluukusta mahtuva, seurantakoodillinen) 2,50e

2. MH paketti S  4,90e  (10x40x55cm)

3. MH paketti M 4,90e  (20x40x55cm)

4. MH paketti L  9,90e (35x40x55cm)

5. MH paketti xl 13.90e (70x40x55cm)

6. NOUTO (Merikarvialla tai lähikunnissa, toimitan sovitusti pakettisi hintaan 0e. ) Voimme toimittaa myös Merikarvian keskustaan. Kysy lisää sähköpostitse: dragons.and.everything@gmail.com tai lähetä watsapp 044-2452170

7.. NOUTO (Pori). Pakettisi kulkeutuu sovitusti Poriin 1-2 krt viikossa. Kysy ja sovi nouto. 

8.  Välillä verkkokaupalla pidetään ilmaisten toimituskulujen viikkoja, se sisältää postin/matkahuollon maksut 0e. Näistä tiedoitamme erikseen.  

Asiakkaalla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Voit lähettää palautuksen ilmaiseksi, palauttaessasi tuotetta, ilmoita asiasta sähköpostilla.

Asiakaspalautusohje: Ota yhteyttä Katja@dragonsandeverything.fi

Lähetyksen päälle: Dragons and everything/Isojoentie 582, 29940 Merikarvia.

Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia, käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. * HUOM. Palautusoikeus ei koske alennustuotteita, tai ellei tuotteissa ole jotakin vikaa! 

MAKSUTAVAT:Käytössämme on Paytrail by Nets, collector, jousto, siirto, pivo ja mobilepay. Kun maksat verkkokaupassa, jossa on käytössä Paytrail.com maksupalvelu, maksaminen pankkien verkkomaksupainikkeilla, debit- ja credit-korteilla sekä lasku- ja osamaksupalveluilla. Pankin tiliotteella ja luottokorttilaskulla maksun saajana näkyy palvelumme kautta maksettujen maksujen kohdalla Paytrail. Paytrail on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Paytrail Oyj  (y-tunnus 2552865-3) ylläpitämä. Paytrail-maksunvälityspalvelu välittää maksusi meille. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaamme. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Paytrail Oyj me välitämme maksusi Dragons and everythingille. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti. https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/CHECK/Credit_terms_All_comp_FI.pdf  https://info.checkout.fi/hubfs/checkout/ehdot-ja-sopimukset/jousto_tuoteseloste_suomi_2019.pdf

https://www.jousto.com/lainaehdot

REKLAMAATIOT :Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi sähköpostilla meille Katja@dragonsandeverything.fi