Olen Katja, toimitusjohtaja yritykselle Dragons and everything. Olen toiminut  yrittäjänä vuodesta 2019 Merikarvialla. Kiinnostuksen kohteena mulla on aina ollut koko elämäni ajan pääkallot ja -lohikäärmeet <3 Kotimme onkin aika lohikäärme ja pääkallo koriste-esineiden täyttämä, siksi tykkään niitä myös myydä. Myöskin mystisyys, kynttilät, pimeiden iltojen tunnelma, metallimusiikki on lähellä sydäntäni sekä eläimet. Varsinkin melodinen deathmetal on iso rakkaus, toisinaan käydään keikoilla nauttimassa musiikista jos lempi artisti sattuu olemaan lähettyvillä. 

Tykkään myös humorististisista tuotteista, siksi valitsen mukaan mm Arkista Paskaa Oy:n tekstimukeja ja muita tuotteita, sekä myöskin En vittu tiijä Oy:n humoristiset tuotteet uppoavat omaan huumoriin joten niitä löytyy puodistakin. Tilaan myös muualtakin jälleenmyyjänä tuotteita ja myyn omassa pikku puodissani tuotteita joista itsekin pidän isosti. 

Toimin mm jälleenmyyjänä Suomalaisten Horror-Shopin ja Arkista Paskaa Oy:n, En vittu tiijä Oy:n tuotteille Suomessa. Valmistan itse pääkallosaippuoita mutta tällä hetkellä saippuoiden teko on ollut tauolla, saippuat ovat pääkalloja-aiheisia mutta myöskin tassun mallisia koska koirat & kissat <3 Meillä niitä kotona viipottaakin monia tassuja, perheeseeni kuuluu aviomies sekä tassuja, räpylöitä, kavioita ja kilpikonna, kaikki ovat yhtä rakkaita ja jokaisella on oma paikkansa perheessämme. Pienemmät koirat sekä kissat ovatkin monesti avustamassa minua pakkausten teossa joten pahoittelen jos karva tai pari vahingossa pakettiin mukaan sujahtaa. Teen myös pääkallo kynttilänalusia ja mehiläisvahakynttilöitä aina kun aikaa riittää, kynttilöiden kanssa touhuaminen onkin enemmän syksyn juttuja. 

Kiva kun ostit puodistani ja olet tyytyväinen ostokseesi, tilatessasi sinusta tulee uutiskirjeen lukija mutta jos et halua niitä sähköposteja, täppäät vaan itsesi pois listalta. Joka kk uutiskirjeitä ei edes tule, joten älä huolestu :D 

Käyhän tykkäämässä myös FB sekä IG tilimme, kiitos paljon \,,/ 

Tutustu myös toimitusvaihtoehtoihimme; Porin / Merikarvian tilaajille pidän 0e toimituskulut ja minulta voi tilata suoraan kaverillekkin \m/ kätevää eikös vaan :) kysy lisää mikäli jää jokin askarruttamaan. 

watsap: 044-2452170 tai katja@dragonsandeverything.fi tai tämän sivujen kautta "lähetä viesti" -toiminnolla tavoitat minut :) 

mä ja meidän pienin, englanninkääpiöterrieri Hiski

YHTEYDENOTTO

Voit halutessas lähettää kysymyksesi myös kirjoittamalla lomakkeeseen. Kiitos :) 

Viestisi on lähetetty
Virhe, viestiä ei lähetetä.
Lisätty ostoskoriin